Om os

Rigtig hjertelig velkommen til ferie og det gode camping liv  på Faaborg Camping.

Vi, Lone og Torben Kjærulff, har boet på og udviklet camping pladsen siden vi overtog pladsen i december 2001.
Pladsen og de 125 enheder er vel anlagt i det kuperede naturlandskab midt i Svanninge Bakker og Bjerge.
Vi befinder os på en gammel gård med sjæl fra 1827,  her er moderne faciliteter, luksus hytter, mobil home, luksus telte og standard hytter.
Det sidste nye tiltag er vores Pandekagevogn som står midt på gårdspladsen og nyt Wifi net til alle på pladsen.
På Faaborg Camping er det os du møder i receptionen, i pandekagevognen, sammen med vores medhjælpere gør vi også rent på toiletterne, slår græs og vi er altid klar med oplysninger, gode råd og hjælp. 

Faaborg Camping er det rigtige valg, når du vil besøge Faaborg by og havn – Porten til Det Sydfynske Øhav med de mere end 55 øer, småøer og holme.
Med Faaborg Camping som udgangspunkt kan du benyt de mange vandrestier eller vandreruten Øhavs Stien, hop på cyklen og mærk suset på bakkerne, forbi herregårdene og ud til strandene.
Du kan spænde cykelskoene og benytte de mange mountainbike spor der findes i området eller besøge de mange kendte og mindre kendte alsidige kunstnere og kunsthåndværks lokaliteter som findes i området.
Tage ud og smag på Fyn – øen er et stort spisekammer, oplev de mange herligheder og seværdigheder. Her er mange skønne perler af oplevelser for både børn og voksne.

Rigtig god ferie og fornøjelse
– vi glæder os til at byde dig velkommen her på Sydfyn
Hilsen Lone og Torben

Vores historie

I december 2001 overtog vi, sammen med vores 2 drenge Nikolaj og Rasmus Faaborg Camping. På det tidspunkt hed campingpladsen Svanninge Søgård Camping.

Pladsen var på det tidspunkt, en lille 2 stjernet campingplads med 5 hytter og 75 enheder til campingvogne og telte. Der var ingen reception eller butik og toiletfaciliteterne trængte til en kærlig hånd.

Det første vi lavede klar til vores første sæson var en reception og en lille kiosk. Alt arbejde udførte vi selv med fokus på at få campingpladsen opgraderet til 3 stjerner.

Til sæsonstart 2005 kunne vi tage nye flotte toilet/badefaciliteter i brug, og den 3. stjerne kom i hus. Der kom minigolf til campingpladsen og campingpladsen skiftede navn til Faaborg Camping.

I 2006 stod 2 nye Luksus hytter klar. Hytter som den dag i dag fremstår så pæne som nye. I de mellemliggende år er alt strøm på pladsen skiftet ud, enhederne til campingvogne, teltgæster, autocampere er renoveret.
Næste store opgave var da vi i efteråret 2011 købte 2,5 hektar jord tilbage af naboen. Her en nu anlagt 50 store enheder i kuperet terræn, hestefolde og sti til Svanninge Bakker og Bjerge.

Det har givet Faaborg Camping et fantastisk løft.

I foråret 2013 fik vi som den første campingplads på Fyn, 2 nye flotte mobilhomes hjem fra Frankrig. Faaborg Camping råder nu over 4 almindelige standard hytter, 2 luksus hytter og 2 mobilhomes og 2 luksus telte.
Campingkøkkenet, vaskerum og legepladsen er blevet renoveret.
Buen ved indkørslen til vores gårdsplads og ejendom er ny og flot renoveret – den blev total skadet ved påkørsel af en fragtbil 2019.

I efteråret 2020 har vi påbegyndt total renovering af længe/ejendommens måske ældste hus, der vender ud mod Odensevej. Vi vil indretter Outdoor servicecenter og en pandekagecafe.
Outdoorcentret indrettes med cykelværksted, grupperum, sikkerhedsboks til bl.a. cykler og hesteudstyr, tørrerum og udendørs vaskeplads til mountainsbike.
Forventes færdigt til åbning 1. april 2022