LUK MENUEN

Faaborg Camping profil

Faaborg Camping ejes af ægteparret Lone og Torben Kjærulff og drengene Nikolaj og Rasmus.
Faaborg Camping er en mindre campingplads på 125 enheder, anlagt i kuperet terræn i et fantastisk naturområde.
Campingpladsen lever fuldt ud op til nutidens krav om gode badefaciliteter, store enheder alle med strøm og ikke mindst god service.

På Faaborg Camping er det ejer parret i møder i receptionen, der slår græsset, gør rent på toiletterne, altid er klar til at hjælpe når der er brug for det.

Vi ønsker for vores gæster, at i får et godt ophold på Faaborg Camping, og vi står gerne til rådighed med oplysninger og hjælp.

Hvad enten I er til fred og ro i den sydfynske natur, eller I er aktive og vil opleve de Fynske attraktioner, så er Faaborg Camping er godt udgangspunkt

torben faaborg camping

Vores historie

I december 2001 overtog vi sammen med vores 2 drenge Nikolaj og Rasmus Faaborg Camping. På det tidspunkt hed campingpladsen Svanninge Søgård Camping.

Det var en på det tidspunkt en lille 2 stjernet campingplads med 5 hytter og 75 enheder til campingvogne og telte. Der var ingen reception, butik og toiletfaciliteterne trængte til en kærlig hånd.

Det første vi lavede var reception og en lille kiosk. Alt arbejde udføre vi selv med fokus på at få campingpladsen opgraderet til 3 stjerner.

Til sæsonstart 2005 kunne vi tage nye dejlige toilet/badefaciliteter i brug, og den 3. stjerne kom i hus. Der kom minigolf til campingpladsen og campingpladsen skiftede navn til Faaborg Camping.

I 2006 stod 2 nye Luksushytter klar. Hytter som den dag i dag fremstår så pæne som nye. I de mellemliggende år er alt strøm på pladsen skiftet ud, enhederne til campingvogne er renoveret og køkkenet har fået en kærlig hånd.
Næste store opgave var da vi i efteråret 2011 købte 2,5 hektar jord af naboen. Her en nu anlagt 50 store enheder i kuperet terræn.

Det har givet Faaborg Camping et fantastisk løft.

I foråret 2013 fik vi som den første campingplads på Fyn, 2 nye flotte mobilhomes hjem fra Frankrig. Faaborg Camping råder nu over 4 almindelige standard hytter, 2 luksushytter og 2 mobilhomes.