FAQ / Vigtig info

Hvornår må jeg ankomme: Kommer du i egen campingvogn, telt eller autocamper, er du velkommen fra kl. 14. Har du lejet hytte eller Luksustelt er du velkommen fra kl. 15

Hvornår skal jeg tjekke ud/afrejse: I egen campingvogn, telt eller autocamper skal du tjekke ud inden kl. 11. Afrejse senest kl. 12, men i lavsæson må du efter aftale gerne blive lidt længere. Er du i hytte eller Luksustelt, skal der tjekkes ud inden kl. 11.

Kan jeg afrejse før tid: Overnatter du i egen campingvogn, telt eller autocamper betaler du forud for de dage du har bestilt. Ønsker i at forlænge opholdet, skal vi vide det hurtigst muligt så pladsen ikke bookes til anden side. Har du lejet hytte eller Luksustelt betales der altid forud, og der er desværre ingen refusion på opholdet.

Koster det noget at reserverer: NEJ der er ingen reservationsgebyr på en booking.

Brusebad: Er inklusiv i prisen.

Må jeg have hund med: Selvfølgelig må du have din hund med. Den er hjertelig velkommen så længe du holder den i snor, at den ikke kommer i vores møbler og i bygningerne.

Skal jeg have campingpas: NEJ

Er der internet på pladsen: Ja, der er internet på pladsen og det er gratis.

Må jeg have mere end 1 bil men ind: Nej, der må kun være 1 bil pr. enhed/hytte. Alle andre skal parkere ude på parkeringspladsen.

Hvornår lukker/åbner bommen: Bommen er låst fra kl. 22.30 til kl. 7

Hvilke telefonnumre skal jeg kende til:
Faaborg Apotek 62 61 14 70
Læge 62 61 33 33 
Vagtlæge 70 11 07 07
Politi 114
Taxa 62 61 88 00